Persoonlijke coaching

 

Herkenbaar?

___________

Je hebt al langere tijd last van een verstoorde relatie met voeding en bent het zat altijd maar bezig te zijn met eten en/of je gewicht.

Je ervaart geregeld een gevoel van onrust, drang tot overeten, eetbuien of juist stoppen met of minder eten.

Je worstelt met je zelfbeeld en hebt weinig zelfvertrouwen.

Je bent bang om patronen te doorbreken.

Je voelt je vaak niet begrepen.

Je voelt je niet comfortabel als je in de spiegel kijkt. Of je hebt een beeld van jezelf waar je niet blij van wordt.

Lees dan verder…
Mijn persoonlijke coaching is iets voor jou.

Coaching waarin jij centraal staat

___________

op een manier die bij jou past, maak ik gebruik van verschillende werkvormen.
Door verbinding te maken met jezelf en te voelen, kan je ontdekken:

– wie je bent en waarom je bent zoals je bent

– hoe je jouw verstoorde relatie met voeding en jezelf blijvend kan veranderen

– hoe jouw vertekende zelfbeeld en het (soms) hebben van weinig zelfvertrouwen is ontstaan en vooral hoe je deze veelal aangeleerde overtuigingen en patronen kan doorbreken

– hoe je kan omgaan met lastige situaties en gevoelens

– en natuurlijk… hoe kwetsbaar mooi je bent

In het hier en nu begeleid ik je zodat je voelt dat je nu je eigen keuzes mag maken zodat je je verstoorde relatie met voeding, en bovenal met jezelf, kan herstellen.

Wil je dat ik in alle veiligheid en vanuit mijn ervaringsdeskundigheid met je meekijk?

Jij mag er zijn

____________

Bij mij mag je jezelf zijn. Ik ben er voor jou, zonder een oordeel. Je wordt uitgedaagd naar jezelf te kijken en de kracht te voelen om op een gecontroleerde manier patronen te doorbreken. Stapje voor stapje. Ik heb er enorm veel zin in om naast je te staan en je te coachen zodat je jezelf kunt zien, je mag ervaren dat je je gevangenschap kunt loslaten en mag leren voelen en zijn.

Ik werk vanuit echte verbinding. Jij met jouw vraag. Ik vanuit mijn kwetsbaarheid en ervaring. In verbinding met mezelf en met mijn volle aandacht bij jou waardoor jij de ruimte voelt ook jezelf te mogen zijn.

Ik zet mijn kwetsbaarheid en ervaring in bij mijn coaching. Ik hoef soms alleen maar aan te geven wat ik voel om jou je antwoord in jezelf te laten vinden. In mijn werkwijze gebruik ik NLP, mindfulness, systemisch werken en cognitieve gedragstherapie.

Stapje voor stapje steeds dichter bij jezelf, naar een kwetsbaar mooie relatie met jezelf en een positief zelfbeeld van waaruit jij leeft. Dat is kwetsbaar mooi zijn…

Praktische informatie

__________

Ben je er nog? Leuk!
Benieuwd naar de pakketten die ik aanbied?
Hieronder zie je ze. Elk pakket dat je kiest, kan na afloop altijd worden verlengd of aangevuld met één van de andere pakketten.
De coaching vindt plaats in mijn coachpraktijk in Amersfoort. Liever bij jou thuis, online of elders? Laten we het bespreken.

Coachpakket Roze

 

 • 5 Coachsessies
 • Ondersteunende opdrachten
  (met feedback)
 • WhatsApp contact
  tussen de afspraken door
 • Duur: 75 min per coachsessie

€ 625

€ 575 incl. btw
(of in 2 termijnen van € 288)

Coachpakket Grijs

 

 • 8 Coachsessies
 • Ondersteunende opdrachten
  (met feedback)
 • WhatsApp contact
  tussen de afspraken door
 • Duur: 75 min per coachsessie

 

€ 1000

€ 871 incl. btw
(of in 3 termijnen van € 291)

Coachpakket Goud

 

 • 12 Coachsessies
 • Ondersteunende opdrachten
  (met feedback)
 • WhatsApp contact
  tussen de afspraken door
 • Duur: 75 min per coachsessie

 

€ 1500

€ 1234 incl. btw
(of in 3 termijnen van € 412)

Vanzelfsprekend kan je ook een losse coachsessie boeken. Deze duurt 75 minuten en is € 125 incl. btw.
Een intakegesprek heeft dezelfde kosten en duur.

Wil je liever eerst vrijblijvend kennismaken? Je bent van harte welkom!
In ongeveer 30 minuten gaan we elkaar leren kennen. Jij vertelt jouw verhaal, waar je nu staat en waar je graag aan wilt werken. Ik vertel waar Kwetsbaar Mooi voor staat en wat je van mij mag verwachten. Dit kan live of online. Als dit alles goed voelt, gaan we onderzoeken welk pakket het beste bij je past.

Heb je nog eventjes? Lees hieronder dan de antwoorden op de mogelijke vragen die je nog hebt.

En daaronder staan tevreden woorden van anderen die jou voorgegaan zijn. Ze bezorgen mij een warm gevoel want daar doe ik het voor.

FAQ

Vraag & Antwoord

__________

Heb je een wachtlijst?

Nee, zodra we een kennismakingsgesprek hebben gehad kan je gelijk starten.

Hoe weet ik of dit het juiste moment is om bij jou in te stappen?

Er is geen goed moment. Je voelt, weet en besluit dat dit het goede moment is. In mijn ogen bestaat de juiste timing niet: als je denkt dat dit het juiste moment is, zal dat het moment zijn.

Coach jij iedereen?

Nee, niet iedereen. Als ik voel dat je écht de strijd aan wilt gaan. Het constante gevecht met voeding en dat niet meer willen. Je steeds schuldig voelen, vaak denken in alles of niets en een negatief zelfbeeld.  Je wilt echt leven in plaats van overleven. Heb je een eetprobleem of (het vermoeden van een) eetstoornis? Jij wilt hem aanpakken.
Als ik voel dat we een klik hebben en jij serieus met mijn coachtechnieken en -opdrachten en vooral met jezelf aan de slag wilt gaan, dan ben ik er voor je.

Ik weet niet of ik voldoende of de juiste klachten heb.

Als deze gedachte door je hoofd gaat, weet je eigenlijk al genoeg. Als jij geen regie hebt over jouw hoofd en de keuzes die je maakt, doordat alles draait om voeding, zelfbeeld, een eetprobleem of eetstoornis, dan mag je erop vertrouwen dat je hulp nodig hebt.

Ik woon niet in de buurt van Amersfoort, kan je me ook online coachen?

Ja absoluut. Persoonlijk vind ik het wel het fijnst om je live te zien en te begeleiden maar online kan zeker.

Heb ik een verwijzing van de huisarts nodig?

Nee dat hoeft niet. Als je denkt dat je een eetprobleem of eetstoornis hebt, of je bent dag-in-dag-uit bezig met voeding en/of jouw zelfbeeld, dan weet ik voldoende.

Doe je aan een no cure no pay constructie?

Nee. Het slagen van jouw traject bij mij is grotendeels afhankelijk van jouw eigen inzet. Ik sta voor wat ik doe, ik doe waar mijn hart ligt en ben er volledig voor jou. Ik nodig je dan ook uit om je volledig te geven zodat we het traject samen bewandelen. Dan wordt het een kwetsbaar mooie samenwerking.

Wat als ik een keer niet naar een coachsessie kan komen?

Als je een afspraak niet kunt nakomen, kan dit kosteloos tot 24 uur voor de afspraak. Als je binnen 24 uur een afspraak afzegt of niet nakomt, wordt voor de gereserveerde tijd helaas het tarief in rekening gebracht.

testimonials

Gelukkige woorden

__________

De begeleiding van Chantal is pittig en tegelijkertijd hartstikke nodig. Ik voel me op mijn gemak bij Chantal. Chantal geeft heel goed uitleg van elke stap die ze wil maken, iets waar ik heel erg blij mee ben. Zo begrijp ik het. De sessies schudden me wakker.

Het is fijn om de weg naar persoonlijke vrijheid samen met Chantal te bewandelen. Chantal straalt enorme rust uit en ze kijkt niet op van rare of vreemde antwoorden (in mijn ogen dan). Ze is echt een fijne coach.

Carlina Kors

Ik heb Chantal als een eerlijk en oprecht persoon leren kennen. Ze heeft veel kennis in haar vakgebied en geeft veel handvatten voor een gezonde relatie met voeding. Ik heb mijn leven lang al zoveel diëten gedaan. Iedere keer viel ik weer terug in oude gewoonten. Ik bleef ontevreden over mijn zelfbeeld. Chantal pakt het anders aan en heeft me echt praktische tips gegeven waar ik iets mee kan. Ik heb veel geleerd van Chantal en ga daarmee aan de slag zodat ik mijn gezonde relatie met voeding en vooral mezelf kan voortzetten. Chantal, bedankt voor alles!

Bianca Kremer

Mijn coachsessies met Chantal begon ik zonder een duidelijke hulpvraag. Gedurende de eerste sessie werd het toch al een stuk duidelijker waar ik precies mee aan de slag wilde gaan. Dit komt doordat Chantal mij uitgebreid mijn verhaal liet vertellen en ook de juiste vragen wist te stellen wanneer nodig. Ondanks dat ik vaak een uitgebreid verhaal vertel, weet zij precies in te gaan op de essentie. Chantal kan heel goed richting geven aan het gesprek zonder mij een bepaalde kant op te sturen. Op een mooie manier kan zij mij op de juiste momenten toch even terug brengen naar mijn verhaal als ik afdwaalde.

Ik ben iemand die erg veel nadenkt over mijn “problemen”. Hierdoor had ik het idee dat ik deze al van alle kanten had bekeken maar alsnog hebben de sessies mij tot heel veel nieuwe inzichten gebracht. Dit zijn weer handvatten waar ik mee verder kan. Iets waar ik erg dankbaar voor ben.

Gedurende de sessies merkte ik dat ik steeds meer van mezelf kon laten zien. Dit komt mede doordat de sfeer tijdens de coachsessies altijd erg prettig is. Er was ruimte om dingen te delen waar ik normaal gesproken moeite mee heb. Ook was Chantal flexibel tijdens de sessies. Ze leek erg gefocust op wat er op dat moment belangrijk voor mij was. Ik voelde mij altijd erg gehoord.

Bobbi Bartens

Over Chantal

Contact

chantal@kwetsbaarmooi.nl
Kwetsbaar Mooi
Stilstaan is Vooruitgaan

Socials

Pin It on Pinterest