Online programma

 

Coming Soon

Online programma ‘Kwetsbaar Mooi Leven’

Ik ben volop bezig met het ontwikkelen van dit online programma.

Herken je
– dat je bang bent en schuld en schaamte voelt over de voedingskeuzes die je maakt?
– dat je continu strijd hebt met jezelf over wat je mag eten, wanneer en hoeveel?
– dat je jezelf uithongert of je hebt last van eetbuien?
– dat je het zat bent jezelf ongelukkig te voelen en een laag zelfbeeld te hebben?
En je vindt dat het tijd is om zelfstandig en in je eigen tijd aan de slag gaan met jouw verstoorde relatie met voeding en vooral met jezelf?
Dan is het online programma ‘Kwetsbaar Mooi Leven’ de perfecte volgende stap voor jou.
In een online leeromgeving geef ik je allerlei praktische handvatten en tools zodat je kunt werken aan het herstel van jouw relatie met voeding, en bovenal met jezelf. Stap voor stap krijg je inzicht in de oorsprong van jouw verstoorde voedingsgedrag. Je werkt keihard aan het leven waarnaar je verlangt. Een leven waarin je rust vindt en grip krijgt op jouw voedingsgedrag en jouw zijn. Je leert van voeding en jezelf te houden, je ontwikkelt een positief zelfbeeld en nog veel meer! Alles om de rust en vrijheid weer te voelen waar je zo naar verlangt.

Ik heb er echt zoveel zin in om je het online programma aan te bieden want het is zo enorm waardevol. Ik stop er alles in wat mij heeft geholpen om de strijd met mijn eetproblematiek te overwinnen en te leren dat ik een kwetsbaar mooi mens ben waarvan ik van mag houden. Het liefst deel ik alle inhoud al met je want het aanbod dat ik ga doen is ook nog eens bizar!
Toch moet je nog even wachten want ik heb tijd nodig om het programma zo volledig mogelijk te maken zodat er voor jou niks ontbreekt. Dus heb nog even geduld…

Ik verwacht dat de deuren naar het online programma in de zomer/het najaar 2024 open gaan.

Wil je:
◌ een seintje krijgen als de deuren open zijn?◌ de kans krijgen om je als eerste aan te melden?◌ zéker weten dat je de early bird korting niet mist?

Dat kost je niks en je zit nergens aan vast.

Schrijf je dan via onderstaande knop (met slechts één klik) in op de wachtlijst.

Ik zou het geweldig vinden om je bij het online programma ‘Kwetsbaar Mooi Leven’ te verwelkomen. Als je op de wachtlijst staat, krijg je alle informatie om de juiste beslissing te nemen.Liefs Chantal

Over Chantal

Contact

chantal@kwetsbaarmooi.nl
Kwetsbaar Mooi
Stilstaan is Vooruitgaan

Socials

Pin It on Pinterest