“Stilstaan is Vooruitgaan”

… dat is de pay-off van Kwetsbaar Mooi.

Deze is heel zorgvuldig gekozen. Ben je nieuwsgierig hoe ik hiertoe gekomen ben? Lees verder…

Waar een wil is, is altijd een weg

Ik voel heel sterk dat dingen je in het leven nooit zomaar overkomen. Dat heeft een betekenis. In mijn geval heeft dit ervoor gezorgd dat ik tot in mijn tenen de urgentie voel om jou te begeleiden, laten zien, en vooral te laten voelen, dat ook jij alles kunt bereiken wat je maar wilt.

Ik geloof dat waar een wil is, altijd een weg is! Waar je ook vandaan komt. Wat je ook hebt meegemaakt. Jij kunt alles bereiken wat je maar wilt. En die weg begint met het maken van een keuze. Een keuze om te kiezen voor jezelf.

Mijn belofte aan jou

Vanuit mijn ervaring en kennis begeleid ik jou op deze weg zodat je kunt afrekenen met de verstoorde relatie met voeding en vooral met die van jezelf.

Dat ik mijn praktijk ben gestart, is niet zomaar ontstaan. Ik heb zelf de ‘wil’ gehad en heb de ‘weg’ bewandeld. Ik heb jarenlange praktijkervaring. Ik heb verschillende opleidingen en trainingen gedaan om jou kwaliteit te kunnen bieden. En velen zijn jou voor gegaan op hun weg naar herstel naar een gezonde relatie met zichzelf.

Persoonlijkheid achter Kwetsbaar Mooi

Kwetsbaar Mooi biedt jou een luisterend oor én ik daag je uit een pad te bewandelen met als doel een leven te leiden zonder nare gedachten, stemmetjes en regels. Mijn trajecten heb ik zorgvuldig samengesteld, vanuit mijn kennis en ervaringen. Ik weet wat je voelt en doormaakt. Ik weet hoe groot jouw verlangen is. Hierdoor bewandel jij de weg naar persoonlijke vrijheid met niet alleen de juiste theoretische kennis. Je hebt gelijk een partner op emotioneel niveau!

Met mijn aanpak help ik jou door diepe zelfinzichten te creëren. Inzichten in patronen en mindset. Ik zet jou in het midden, waar een relatie met voeding en vooral met jezelf voor iedereen anders is. Iedere weg, ieder traject, is dan ook weer anders.

Ik begeleid je in jouw eigen proces naar persoonlijke vrijheid. Ik geef je handvatten, technieken en inzicht in jezelf om een leven te leiden zonder belemmeringen.

Het geheim naar jouw herstel

Dit alles kan alleen door de pay-off te hanteren:
Stilstaan is Vooruitgaan’ want dat is hét geheim naar jouw herstel.
Als jij stilstaat bij wat je de afgelopen periode/jaren hebt gedaan om jouw eetprobleem, eetstoornis of laag/verstoord zelfbeeld zo ver te laten komen. Dat reflecteren is enorm helpend. Ik weet het uit eigen ervaring en doe het regelmatig. Sterker nog, wekelijks en soms zelfs dagelijks neem ik de tijd om stil te staan.
Reflectie zorgt voor vooruitgang. Door naar de afgelopen periode/jaren te kijken, krijg je aha momenten en inzichten en weet je waar je aan wilt werken en wat je anders wilt doen. Daarnaast zie je weer lichtpuntjes en weet je zeker wat moet blijven, wat weer mag terugkomen in je leven en waarvoor je wilt vechten. Dit alles door ook stil te staan en te kijken naar wat jou plezier gaf of wat er goed ging.
Door stil te staan, kan je jezelf ook vragen stellen zoals waar je bang voor bent, wat je uitstelt of hoe je je grootste wens kunt laten uitkomen. Wat jou gaat helpen die gezonde relatie met voeding én vooral die met jezelf te bereiken. Wat heb je daar voor nodig? Pas dan ga je écht verandering in gang zetten.
Het klinkt simpel en dat kan jij ook! Als je weet hoe je dat kunt aanpakken en het dan ook daadwerkelijk doet.

Begin vandaag nog

Na het lezen van deze blog kun jij ook stilstaan en een begin maken. Schrijf jouw doelen en verlangens op. Misschien voelen ze nu nog (een beetje of heel erg) oncomfortabel. Dat geeft niet. Stilstaan zorgt ervoor dat je dondersgoed weet waar je vanaf wilt en waar je naartoe wilt.

En lukt het even niet, loop je vast, heb je wat hulp nodig of wil je een steuntje in de rug? Je mag me altijd een berichtje sturen, via mijn socials of mijn website.
Zet jij de eerste stap?

‘Stilstaan is Vooruitgaan’!

Pin It on Pinterest