Naasten- |
Familiecoaching

 

Herkenbaar?

___________

Je hebt iemand in je omgeving die last heeft van een verstoorde relatie met voeding en/of houdt zich obsessief bezig met eten en gewicht. Misschien zelfs wel een eetprobleem of eetstoornis.

Je ziet dat jouw naaste ongelukkig is.

Je voelt dat je naaste niet altijd eerlijk is.

Je voelt je vaak machteloos, verdrietig, angstig, gefrustreerd, vertwijfeld en/of bezorgd.

Je voelt jezelf falen omdat je jouw naaste niet aan het eten kunt krijgen of zich juist overeet.

Je weet niet meer waar je je wel en niet mee moet bemoeien en op welk moment je moet en mag ingrijpen.

Je voelt je vaak niet begrepen en/of gehoord.

Je weet gewoon niet meer hoe je hiermee om moet gaan en wat je beter wel en niet kan doen. Je zit met je handen in het haar.

Lees dan verder…
Mijn naasten- | familiecoaching is waardevol voor jou.

Coaching waarin jij en je dierbare centraal staan

___________

op een manier die bij jou en je dierbare past, maak ik gebruik van verschillende werkvormen.
Door het geven van praktische handvatten en het maken van verbinding met jezelf, kan je ontdekken:

– hoe je aankijkt tegen de problematiek van jouw dierbare en wat jouw gevoelens hierover zijn

– hoe je je minder machteloos voelt

– welke tools je op welk moment kunt inzetten om je naaste te helpen

– welke manier van communiceren handig is

– wat je juist wel en niet moet doen zodat je goed kunt omgaan met deze kwetsbare en ingewikkelde problematiek

– hoe je goed voor jezelf kunt (blijven) zorgen

– hoe het is om je verhaal te kunnen doen bij mij als ervaringsdeskundige

– hoe je kan omgaan met lastige situaties en gevoelens

– en natuurlijk… hoe kwetsbaar mooi je zelf bent

In het hier en nu begeleid ik jou zodat je voelt en ervaart hoe je kunt omgaan met iemand met een eetprobleem of eetstoornis.

Wil je dat ik in alle veiligheid en vanuit mijn ervaringsdeskundigheid met je meekijk?

Jij mag er ook zijn

____________

Een eetprobleem of eetstoornis raakt niet alleen de persoon zelf. Ook alle dierbaren. Ik vind het belangrijk dat jij, als naaste, jouw verhaal kwijt kan. Ik ben er voor jou, zonder oordeel. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Respect staat bij mij op de eerste plaats.

Ik werk vanuit echte verbinding. Jij met jouw vraag. Ik vanuit mijn kwetsbaarheid en ervaring. In verbinding met mezelf en met mijn volle aandacht bij jou waardoor jij in de eerste plaats leert omgaan met de problematiek van jouw dierbare. En bovenal de regie over jouw leven terug krijgt zodat je weer gelukkig bent. Grenzen stellen en handhaven is hierbij enorm belangrijk. En ook gevoelens van verdriet, wanhoop en boosheid mogen er zijn en zullen we een plek gaan geven.

Ik bied je een luisterend oor, steun en begrip. En natuurlijk ook krachtige ondersteunende coaching die is afgestemd op jouw persoonlijke wensen. In mijn werkwijze is er ruimte voor zowel delen als leren en laat ik me inspireren door NLP, mindfulness, systemisch werken en cognitieve gedragstherapie.

Stapje voor stapje dichter bij jezelf, naar een kwetsbaar mooie relatie met jezelf en jouw dierbare waardoor je de grip op je leven terug krijgt en leert omgaan met de problematiek van je dierbare.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met me op.

Praktische informatie

__________

Benieuwd naar de pakketten die ik aanbied?
Hieronder zie je ze. Als je voor een pakket kiest, kan je deze na afloop altijd verlengen of aanvullen met hetzelfde of een ander pakket.
De coaching vindt plaats in mijn coachpraktijk in Amersfoort. Liever bij jou thuis, online of elders? Laten we het bespreken.

Coachpakket Bruin

 

 • 5 Coachsessies
 • Ondersteunende opdrachten
  (met feedback)
 • WhatsApp contact
  tussen de afspraken door
 • Duur: 75 min per coachsessie

 

€ 625

€ 575 incl. btw
(of in 2 termijnen van € 288)

Coachpakket Groen

 

 • 8 Coachsessies
 • Ondersteunende opdrachten
  (met feedback)
 • WhatsApp contact
  tussen de afspraken door
 • Duur: 75 min per coachsessie

 

€ 1000

€ 871 incl. btw
(of in 3 termijnen van € 291)

Vanzelfsprekend kan je ook een losse coachsessie boeken. Deze duurt 75 minuten en is € 125 incl. btw.
Een intakegesprek heeft dezelfde kosten en duur.

Wil je liever eerst vrijblijvend kennismaken? Je bent van harte welkom!
In ongeveer 30 minuten gaan we elkaar leren kennen. Jij vertelt jouw verhaal, waar je nu staat en waar je graag aan wilt werken. Ik vertel waar Kwetsbaar Mooi voor staat en wat je van mij mag verwachten. Dit kan live of online. Als dit alles goed voelt, gaan we onderzoeken welk pakket het beste bij je past.

Heb je nog eventjes? Lees hieronder dan de antwoorden op de mogelijke vragen die je nog hebt.

En daaronder staan tevreden woorden van anderen die jou voorgegaan zijn. Ze bezorgen mij een warm gevoel want daar doe ik het voor.

FAQ

Vraag & Antwoord

__________

Heb je een wachtlijst?

Nee, zodra we een kennismakingsgesprek hebben gehad kunnen we gelijk starten.

Hoe weet ik of dit het juiste moment is om bij jou in te stappen?

Er is geen goed moment. Je voelt, weet en besluit dat dit het goede moment is. In mijn ogen bestaat de juiste timing niet: als je denkt dat dit het juiste moment is, zal dat het moment zijn.

Waarom verzorg jij de naasten- en familiecoaching?

Ik heb natuurlijk zelf verschillende eetstoornissen gehad. En ik heb zelf gezien hoe moeilijk dit was voor mijn omgeving. Ik ben gaan begrijpen dat ook zij ondersteuning nodig hadden in de periode dat het zo slecht met mij ging. En niet alleen ik. Zelf heb ik van mijn naasten nauwelijks hulp gekregen en steun gevoeld. Simpelweg omdat mijn naasten niet wisten hoe ze dit konden doen én hierbij geen ondersteuning kregen. Omdat ik weet hoe waardevol en noodzakelijk deze ondersteuning is, draag ik graag een steentje bij.

Coach jij iedereen?

Nee, niet iedereen. Als je vader, moeder, broer, zus, partner of vriend(in) bent van een dierbare met een eetprobleem, eetstoornis of laag zelfbeeld. En je voelt je handelingsverlegen. Je weet niet wat je wel en niet moet of mag doen.
Als ik voel dat we een klik hebben en jij bent bereid op een andere manier naar jezelf te kijken en te veranderen, dan ben ik er voor je.

Ik woon niet in de buurt van Amersfoort, kan je me ook online coachen?

Ja absoluut. Persoonlijk vind ik het wel het fijnst om je live te zien en te begeleiden maar online kan zeker.

Doe je aan een no cure no pay constructie?

Nee. Het slagen van jouw traject bij mij is grotendeels afhankelijk van jouw eigen inzet. Ik sta voor wat ik doe, ik doe waar mijn hart ligt en ben er volledig voor jou. Ik nodig je dan ook uit om je volledig te geven zodat we het traject samen bewandelen. Dan wordt het een kwetsbaar mooie samenwerking.

Wat als ik een keer niet naar een coachsessie kan komen?

Als je een afspraak niet kunt nakomen, kan dit kosteloos tot 24 uur voor de afspraak. Als je binnen 24 uur een afspraak afzegt of niet nakomt, wordt voor de gereserveerde tijd helaas het tarief in rekening gebracht.

Gelukkige woorden

__________

Toen wij erachter kwamen dat onze dochter van 13 een eetstoornis had, gingen we direct op zoek naar hulp. We wilden niet op wachtlijsten, we wilden hulp en wel nu meteen! Na een paar gesprekken met hulpverleners die echt geen begrip hadden hoe met een kind met een eetstoornis om te gaan (en met de ouders) kwamen we via via bij Chantal terecht. 

We konden direct online kennismaken en haar persoonlijke benadering, haar uitgebreide persoonlijke en professionele ervaring en het feit dat ze zich richt op alle aspecten van de eetstoornis, eten maar ook achterliggende oorzaken, spraken ons heel erg aan. Onze dochter kon gelijk kennismaken en een last viel van onze schouders. 

Chantal haar inzet is enorm. Ze is bijna 24/7 bereikbaar voor onze dochter maar ook voor ons als ouders. Haar aanpak is effectief en heel persoonlijk en soms wel pittig voor onze dochter van dertien. Naast al het werk dat Chantal met onze dochter doet heeft ze ook veel oog en tijd voor ons als ouders en overlegt ze regelmatig met andere betrokken hulpverleners. Samen steunen wij onze dochter in haar herstel, stapje voor stapje. Chantal speelt hier een cruciale rol in. 

Ouders van Emma

Wat zijn de coachsessies bij Chantal fijn!  Ik vond het enorm spannend maar wat ben ik blij dat Chantal dit traject met me doet.

 Vanaf het eerste moment voelde ik me thuis en merkte ik dat ik echt alles maar dan ook alles kon zeggen. Chantal speelde enorm goed in op alles wat ik vertelde (zeker omdat het niet in een chronologische volgorde zat). Ik vond het erg fijn dat ze meerdere keren aangaf wat haar opviel. Dat gaf echt al inzichten.

Er was een klik. Chantal liet wel zien dat ze een coach is en met elke vraag die ze stelde, raakte ze me echt. Ik kijk echt terug op een goede sessies.

De samenvattingen van de sessies zijn me zeker bij gebleven en zal ik nog vaak aan denken.

Dank je wel Chantal!

Carlina Kors

Ik ervaar de coachsessies bij Chantal als heel prettig. Chantal heeft mij belangrijke inzichten gegeven en ik vind het fijn dat ik daarmee aan de slag kan gaan. Samen met Chantal.

Elke coachsessie weer vind ik jouw manier van vragen stellen fijn. Ik vind het ook bijzonder hoe Chantal tot de kern weet door te dringen waar dat tot nu toe bij alle gesprekken die ik bij hulpverleners heb gehad niet is gebeurd.

Wilma Vaes

Zet de eerste stap en neem je eigen plek in.
Dat is Kwetsbaar Mooi…

Over Chantal

Contact

chantal@kwetsbaarmooi.nl
Kwetsbaar Mooi
Stilstaan is Vooruitgaan

Socials

Pin It on Pinterest