Gratis online masterclass

Start met het herstellen van je eetstoornis:
op de manier die bij jou past

 

Meld je hieronder gratis aan. Je ontvangt ook een opname.

Wat goed dat je er bent! Meld je aan voor de online masterclass.

Kies een datum waarop jij de masterclass wilt bekijken of bekijk de replay.
Schrijf vervolgens de datum in je agenda zodat je het niet vergeet.
(De duur is ongeveer 1,5 uur.)

Tijdens de masterclass ontdek je

=

hoe je stopt jezelf langer tegen te houden, écht te gaan voor herstel en die eerste stap daadwerkelijk durft te zetten

=

hoe de aanpak van je eetstoornis eruit kan zien zodat het bij jou past

=

hoe je je niet langer laat saboteren door je eetstoornisstem, negatieve overtuigingen en angsten

=

hoe je van fantaseren naar actie gaat

=

ál je vragen persoonlijk aan mij te stellen want ik beantwoord ze live

Meld je aan en dan zie ik je dan!

Over Chantal

Ik werk als professioneel coach en begeleider binnen mijn praktijk Kwetsbaar Mooi. De weg hier naartoe is niet als vanzelf verlopen.

Als kind ben ik opgegroeid in een gezin waarin gepraat kon worden over koetjes en kalfjes. Op emoties en gevoelens rustte een taboe. Ik hoef je niet uit te leggen dat ik wel een enorme behoefte had aan liefde en geborgenheid. Al jong voelde ik dat ik anders in elkaar stak dan mijn ouders. Ik heb me dan ook altijd anders gevoeld en verzette me al vroeg tegen de normen en waarden van mijn ouders. Toch wilde ik er natuurlijk bij horen. Daarom deed ik uiteindelijk altijd wel wat ze van me vroegen.

Ik ben altijd heel perfectionistisch geweest en wilde alles goed doen. Daar ging ik voor. Toen ik op school zat, wilde ik hoge cijfers halen. In mijn eetstoornis wilde ik tot het uiterste gaan. Als partner wilde ik mijn man gelukkig maken. In mijn werk wilde ik uitblinken. Als moeder wilde ik het allerbeste voor mijn kinderen. Uiteindelijk heeft het jarenlange perfectionisme me genekt want ik werd overvallen door een fikse burn-out.

Deze heeft me doen realiseren dat het me heel veel energie koste het leven te leiden zoals ik dat deed. Vooral leven op de automatische piloot waarbij ik altijd een deel van mezelf achterliet. De laatste jaren ontstond een steeds sterkere wens om mijn droom uit te laten komen en mijn hart achterna te gaan. Daar is mijn praktijk Kwetsbaar Mooi uit ontstaan.

Ik besloot al mijn levenslessen, (ervarings)kennis, technieken en therapieën in te zetten vanuit mijn praktijk Kwetsbaar Mooi zodat ik naast je kan staan en mijn focus heb op jouw weg naar herstel van je eetstoornis en het krijgen van grip op je leven door een gezonde en liefdevolle relatie met voeding en vooral met jezelf.

Ik ben er dus voor jou en geloof in ‘waar een wil is, is een weg’. Zelf heb ik ook de ‘wil’ gehad en de ‘weg’ bewandeld van een eetstoornis en burn-out naar een kwetsbaar mooi leven. Dit is geen makkelijke weg. Wel dé weg die jou uiteindelijk rust en vrijheid brengt. En dat is precies wat ik jou gun!

Contact

chantal@kwetsbaarmooi.nl
Kwetsbaar Mooi
Stilstaan is Vooruitgaan

Socials

Pin It on Pinterest