Gratis e-book:
5 Succesvolle tips om een liefdevolle
relatie met jezelf te bereiken door eerst jouw eetstoornis te overwinnen en daarbij deze
3 bewezen technieken toe te passen

 

Wil jij grip op je leven door een gezonde en liefdevolle relatie met voeding en vooral met jezelf?

Ik sta naast je, coach en begeleid je op weg naar herstel van je eetstoornis zodat je rust in je hoofd en vrijheid ervaart door de inzet van diverse strategieën en technieken.

Stop met het saboteren van jezelf en jouw geluk …
… en download mijn gratis e-book ‘5 Succesvolle tips om een liefdevolle relatie met jezelf te bereiken door eerst jouw eetstoornis te overwinnen en daarbij deze 3 bewezen technieken toe te passen’.

Hoi, ik ben Chantal Dijkstra-Bijvank!

Ik ben de eigenaar van Kwetsbaar Mooi waarbinnen ik als professioneel coach werk. De weg hier naartoe is niet als vanzelf verlopen.

Als kind ben ik opgegroeid in een gezin waarin gepraat kon worden over koetjes en kalfjes. Op emoties en gevoelens rustte een taboe. Ik hoef je niet uit te leggen dat ik wel een enorme behoefte had aan liefde en geborgenheid. Al jong voelde ik dat ik anders in elkaar stak dan mijn ouders. Ik heb me dan ook altijd anders gevoeld en verzette me al vroeg tegen de normen en waarden van mijn ouders. Toch wilde ik er natuurlijk bij horen. Daarom deed ik uiteindelijk altijd wel wat ze van me vroegen.

Ik ben altijd heel perfectionistisch geweest en wilde alles goed doen. Daar ging ik voor. Toen ik op school zat, wilde ik hoge cijfers halen. In mijn eetstoornis wilde ik tot het uiterste gaan. Als partner wilde ik mijn man gelukkig maken. In mijn werk wilde ik uitblinken. Als moeder wilde ik het allerbeste voor mijn kinderen. Uiteindelijk heeft het jarenlange perfectionisme me genekt want ik werd overvallen door een fikse burn-out.

Deze heeft me doen realiseren dat het me heel veel energie koste het leven te leiden zoals ik dat deed. Vooral leven op de automatische piloot waarbij ik altijd een deel van mezelf achterliet. De laatste jaren ontstond een steeds sterkere wens om mijn droom uit te laten komen en mijn hart achterna te gaan. Daar is mijn praktijk Kwetsbaar Mooi uit ontstaan.

Ik besloot al mijn levenslessen, (ervarings)kennis, technieken en therapieën in te zetten vanuit mijn praktijk Kwetsbaar Mooi zodat ik naast je kan staan en mijn focus heb op jouw weg naar herstel van je eetstoornis en het krijgen van grip op je leven door een gezonde relatie met voeding en vooral met jezelf.

Ik ben er dus voor jou en geloof in ‘waar een wil is, is een weg’. Zelf heb ik ook de ‘wil’ gehad en de ‘weg’ bewandeld van een eetstoornis en burn-out naar een kwetsbaar mooi leven. Dit is geen makkelijke weg. Wel dé weg die jou uiteindelijk rust en vrijheid brengt.

Download hier je gratis e-book

Over Chantal

Contact

chantal@kwetsbaarmooi.nl
Kwetsbaar Mooi
Stilstaan is Vooruitgaan

Socials

Pin It on Pinterest